Politiet i Innlandet meldte om utrykning etter melding om brann i en enebolig i Lillehammer ved 02-tiden natt til lørdag. Beboerne hadde evakuert boligen.

Det viste seg at røykutvikling skyldtes to kokeplater som hadde stått påslått og et sett høretelefoner som lå oppå disse. Brannvesenet fikk raskt kontroll på situasjonen. En beboer ble sjekket av helsepersonell for eventuelle røykskader.

Natt til lørdag har ellers vært av det stille slaget for politiet. Foruten branntilløpet i Lillehammer, melder de kun om en bil med to personer som ble stanset på Flisa ved 01-tiden. Føreren blir anmeldt for kjøring uten førerkort. Det ble også tatt blodprøve av den ene i bilen som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.