- Det er all grunn til å advare mot brannfaren. SKRIV DET GJERNE MED STORE BOKSTAVER!

Det sier brannmester Per Holm ved Hedmarken brannvesen til HA klokken 15.00 lørdag.

Da hadde han akkurat mottatt rapport fra sine mannskaper om at et branntilløp ved militærvegen var slokket.

Militærvegen går mellom Rokosjøen i Løten og Våler.

Holm kunne ikke si noe om noen årsak til brannen - kun minne om at det er ekstremt tørt og stor skogbrannfare over alt.

Som HA skrev tidligere denne uken er det så tørt at selv brannvesenet lagde brann med sine spader under slokking i Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.