Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Jørn Akre, forteller til HA at det dreier seg om et leilighetsbygg som ligger på Savalen, ikke så langt i fra fjellhotellet.

- Det er snakk om det såkalte "gamle" motellet på Savalen. Dette bygget brukes nå som leilighetsbygg for personalet som jobber på Savalen Fjellhotell, sier Akre.

Han forteller at nødetater er på plass.

- Det brenner i 2. etasje i bygget. Alle beboere skal være ute av huset, sier Akre.

Senere rapporteres det om at hele bygningen er overtent.

- Alle som var tilstede da brannet startet er ute av bygningen, heter det fra politiet.

Savalen ligger cirka to mil fra Tynset.

I følge Østlendingen har de nå klokken 23.25 såpass kontroll over brannen at brannmannskap etterhvert gå inn i bygget. Slokkingsarbeid vil pågå utover natten.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.