Det brenner i et flislager i en bedrift i Storgata i Moelv.

- Det brenner i en vegg i PartnerPlast. Vi jobber på spreng for å slokke brannen, og det skal ikke være fare for at brannen sprer seg, opplyser brannmannskapene på stedet.

Brannen skal ha startet i en teknisk installasjon. Det brøt ikke ut åpen ild, men det skal ha begynt å ulme i veggen. 

Brannen ble oppdaget av ansatte, som forsøkte å slukke brannen uten å lykkes. Alle ansatte har kommet seg ut av bygget uten dramatikk.

PartnerPlast AS fra Åndalsnes, en leverandør av avansert utstyr til den internasjonale seismikk- og offshoreindustrien, kjøpte modell og formverkstedet Molstad Modell & Form AS på Moelv i 2015.

Molstad Modell & Form har gjennom mange år vært leverandør til PartnerPlast og har over tid blant annet også spesialisert seg på å gjennomføre prosjekter og levere former til produkter i plastmaterialet polyuretan.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.