Store mannskaper fra brannvesen og  politi rykket ut til brannen som ble meldt ca. klokka 19. 

Huset var overtent da brannvesenet og politiet kom til stedet, og det var mye røyk i området. Politiet ba naboene om å holde dører og vinduer lukket.

Innsatsleder Tore Roseth i politiet  fortalte til HAs reporter på stedet at det var en person i huset da brannen startet, og at vedkommende kom seg uskadd ut. En person som sprøytet vann på nabohuset for å hindre brannen i å spre seg, fikk i seg noe røyk, og er kjørt til legevakt.

På grunn av vind var det en viss fare for at brannen skulle spre seg. men fagleder Kjell Knutsen i brannvesenet sa til HA at vindforholdene var gunstige, og at de hadde relativt god kontroll på brannen ved 20-tiden.

Det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.