Brannen ble meldt av politiet i Innlandet klokken 11:00 på Twitter. Nødetatene var da på veg.

11:36 opplyser politiet at brannvesenet har kontroll over brannen, og det er ikke fare for spredning til andre bygninger. Huset brenner ned. Ingen personer skal være skadet i brannen. 

Avisa Glåmdalen skriver at en kvinne i 60-årene kom seg ut av huset, som ble totalskadet. Avisa har vært i kontakt med politiets operasjonssentral som opplyser at kvinnen skal ha hatt problemer med en varmepumpe, noe som vil bli undersøkt videre.

Roverud er et tettsted i Kongsvinger kommune, langs riksveg 2 på østsiden av Glomma. Tettstedet ligger om lag sju kilometer nord for Kongsvinger by.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.