Rett før midnatt meldte politiet på Twitter at de var på veg til et hotell i byen for å ta seg av en kranglete gjest. 

Det viste seg å være en mann i 60-årene, som hadde slått til en dørvakt og oppført seg aggressivt. Han ble kjørt i arresten.

Omtrent samtidig ble en ivrig bilkjører tatt for å sladde i Kaffegata i Flisa. Mannen i 20-årene blir anmeldt for forseelsen. 

slossing i våler

I Våler var det flere hendelser i natt, og den første meldingen om slossing kom rett etter klokken 01.30. 

Politiet rykket ut etter melding om slosskamp mellom to personer, men situasjonen hadde løst seg ved ankomst. Det viste seg å være to familiemedlemmer som hadde en uoverensstemmelse. Partene gikk hvert til sitt.

Klokken 02.20 påtraff en patrulje en person som fortalte at han hadde blitt banket opp. Personen hadde skader og sår i ansiktet, og ble kjørt til legevakta for kontroll. 

Noen timer senere bestemte en mann i 20-årene seg for å gå løs på en vekter på et utested. Mannen både skallet og truet vekteren. Forholdet blir anmeldt, men heldigvis ble ingen alvorlig skadd, melder politiet.

ravet rundt

I Kongsvinger fikk politiet også en melding fra Midtbyen klokken 01.00, om skadeverk på en privatbolig. Et vindu ved en inngangsdør var knust, og en anmeldelse kan komme.

Rett etter klokken 02.00 påtraff politiet en kvinne i 20-årene som ravet rundt midt i vegen. Hun ble kjørt til en adresse hvor hun i stedet kunne være i trygge hender.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00