Både på Ingeberg og i Veldre ble det meldt om nyttårsfester ute av kontroll. (Se egen sak til høyre)

På Brandval i Kongsvinger rykket politiet ut til en fest hvor flere mindreårige var beruset. En ung gutt ble kjørt hjem av politiet.

Senere på natten ble det meldt om slåssing i samme område. En beruset person som ikke klarte å ta vare på seg selv ble hentet av sin mor og kjørt hjem. I tillegg ble to kamphaner skilt av politiet og sendt hjem.

Like før stengetid ble en mann i Hamar nektet adgang ved et utested. Mannen var kranglete og ville ikke godta stengte dører. Politiet valgte å bortvise mannen fra sentrum for resten av natten.

I Trysil ble to jenter lettere skadd etter at et fyrverkeribatteri veltet. Jentene måtte en tur innom legevakten for å få behandling, men ifølge politiet var det bare snakk om små skader.

I Elverum melder politiet om tilløp til slåssing ved Rolfshallen. En mannlig fornærmet vil levere anmeldelse etter at han skal ha blitt slått i ansiktet.

I Trysil ble en mann tatt for bruk av narkotika. Mannen erkjente forholdet etter å ha blitt avslørt av politiets narkotikahund.

Nattens siste politimelding kommer fra Kongsvinger. Her ble en mann satt i arresten etter et tilfelle av husbråk. Politiet oppretter sak.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.