Det skal ha vært en fest i et hus på Helgøya som var utgangspunktet for slagsmålet.

Flere berusede menn i 50-årene var på stedet da politiet kom til etter å ha fått melding om bråk fra en nabo i nærheten. 

 - Vi fikk en melding om at en person skal ha blitt slått ned, sier operasjonsleder Per Solberg i politiet.

Da politiet kom til stedet fikk de kontroll på fem berusede 50-åringer.

 - Vi har ikke klart å finne noen som har vært skadd, sier Solberg.

 - Hva var årsaken til slåsskampen?

Det ser ut som om det her er snakk om ren fyll, uten at vi kan se noen annen årsak til at slåsskampen har brutt ut, sier Solberg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.