Like før midnatt smalt det mellom en personbil og et rådyr i Kongsvegen ved Ådalsbruk i Løten.

- Det var en mor døtre som var på tur da de kolliderte med rådyret like før midnatt lørdag. Bilføreren ble sendt til legevakt for sjekk fordi hun hadde fått noen glasskår på seg fra den knuste frotruta.

Det sier operasjonsleder Tom Erik Midthaug ved politisentralen for Innlandet i Hamar til HA søndag morgen,

Midthaug sier at de som var i bilen  bor i Hamar-området.

BORTVIST FRA  HAMAR

Litt over klokken 01.00 natt til søndag ble to menn i 20-årene bortvist fra Hamar sentrum:

- De hadde lagt bråk på et utested i Hamar og var kranglete. Derfor ble de bortvist, sier operasjonsleder Midthaug til HA.

Begge mennene er fra Hamar-distriktet.

Bortsett fra disse to tilfellene - og noe mer festbråk andre steder - var det en ganske stille natt for politiet på Hedmarken og i fylket ellers.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.