• Pål Morten Bakken (45)
  • Wenche Wilgraff (68)
  • Sophia Andresen (24)

Pål Morten Bakken (45), Hamar

- Jeg tror det er riktig å ha anbud for slike oppdrag, men det er viktig at de som vurderer anbudene gjør det riktig og har kompetanse. Man kan ikke bare ta det billigste. Søppelsystemet er nå OK - bortsett fra litt trøbbel med å få nok poser - hos meg.

Wenche WILGRAFF (68), Hamar

- Jeg tror ikke slik ting bør ut på anbud. Dette fungerte bedre da kommunen selv sto for søppelhenting. Og så spørs det om ikke prisen igjen blir skrudd opp fra de nye aktørene. Bortsett fra problemer med å få nok poser fungerer ordningen OK.

Sophia Andresen (24), Hamar

- Anbud er bra fordi man kan finne ut hvem som er billigst. Men man må sjekke hvordan opplegget og planen til de som vil ha jobben er - og hvordan de behandler ansatte. Etter at jeg flyttet fra Ottestad til Hamar fungerer søppelhentingen helt OK.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.