Årets sommer har ikke vært enkel for bøndene, verken her eller i andre deler i Nord-Europa. Vinterforet til dyrene svis vekk av heten og dyrene må avlives. For å finne en løsning på den kritiske situasjonen inviterer Hedmark- og Oppland Bondelag inn til møte for å finne den beste løsningen for å bevare alle tilgjengelige fôrressurser i området fram mot vinteren. Deriblant er halmen og kornet en viktig del av kommende produksjon, som skal fôre dyrene i vinter.

Møtet vil finne sted på Blæstad, og gjestelista består av en rekke aktører: Fylkesmannen i Hedmark og Oppland, Nortura, Tine, Norsk Landsbruksrådgivning og Strand Unikorn.

På møtet vil det også gjøres rede for hva som gjøres av de ulike aktørene og hvordan bøndene skal sikre sikkert kjøp og salg av halmen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.