Kjersti Pettersvold i styret forteller at de klør seg fælt i hodet i Bonde og småbrukarlaget for tiden. Under Pultost- og akevittdagene i Løten hadde de stand med to store seil, campingbord, stoler og en rekke rekvisitter – alt sammen godt merket med lagets logo. Etter at tingene ble pakket sammen søndag 7. september og plassert i et telt i påvente av at det skulle hentes, har ingen sett dem.

– Det ble pakket ned og satt i et telt, og siden har inne sett det. Alt er borte! Vi har vært i kontakt med halve Løten, og det er ingen som har kjennskap til hvor sakene har tatt vegen, sier Pettersvold.

Internt har Bondelaget grublet på om noen kan ha tenkt å starte et eget lag og trengt rekvisitter ...

– Det er jo ingen andre enn oss som har noen nytte av dette. Skulle noen vite hvor det er, vil vi gjerne ha det tilbake, sier Pettersvold.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.