Ulykken skjedde da en bobil bråbremset for et passerende rådyr i 80-km sone på E6 nord for Otta.

– Passasjeren som satt bak i bobilen ble alvorlig skadet og kjøres til Ullevål sykehus med luftambulansen, skriver politiet i Innlandet på Twitter i 13-tiden søndag ettermiddag.

– Satt på en benk bak i bilen

Den kvinnelige passasjeren satt på en benk bak i bilen da føreren bråbremset, og skal ha blitt kaste frem og påført alvorlige hodeskader, skriver VG.

– Passasjeren satt bak i bilen da kjøreøyet bråbremset for et rådyr som kom i veibanen, sier operasjonsleder Atle B. Von Obstfelder til VG.

– Ikke livstruende skadet

– Passasjeren som ble skadet i bobilen er ikke livstruende skadet, og ivaretas fortsatt av Helsevesenet, melder politiet kl. 15.20.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.