Politiet har fått DNA-resultatet av blodet som ble vunnet ved Lillehaugvegen.

Det viser seg å stamme fra savnede Janne Jemtland.

Dermed har de bekreftet funn av blod fra Jemtland både i Fagerlundvegen og Lillehaugvegen.

Det er cirka én kilometer mellom de to funnstedene.

Politiet og sivilforsvaret har vært i området siden blodet ble funnet lørdag og bedrevet leting og husbesøk. Arbeidet fortsetter nå med full styrke. Janne Jemtland er fortsatt savnet.

"Vi etterforsker saken bredt med bistand fra Kripos. Det er satt i gang ytterligere undersøkelser i området, blant annet utvidet søk etter savnede med bistand fra Sivilforsvaret. Politiet fortsetter med rundspørringer i området for å kartlegge savnedes bevegelser. Vi vil fortsatt henstille involverte eller de som har vært i området om å melde seg for politiet", heter det i en pressemelding fra politiet.

HA oppdaterer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.