Byutvikler Guro Vestvik i Hamar kommune er veldig glad for at Fuglsethtomta bygges ut. Samtidig er hun opptatt av hva som skal skje med resten av byen da.

– Det er en problemstilling når vi får nye, store tyngdepunkt. Vi har en lang akse i bysentrumet vårt, og det er utfordrende. Det er et stort byrom å fylle, sier Vestvik.

Kommunen er i dialog med gårdeierforeningen og sentrumskoordinatoren for å finne ut hva de tomme lokalene i sentrum skal fylles med.

– Kjøpesenteret CC Hamar er en mulighet for byen, fordi det trekker et nytt kundegrunnlag hit, som også sentrum kan dra nytte av. Nå skal vi løfte den fysiske opplevelsen, ved å lage hyggelige byrom og skape gode opplevelser. Vi må lage steder der vi liker å oppholde oss, sier Vestvik.

Hun understreker at sentrum er inne i en endringsprosess, som ikke er gjort på 1-2-3.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.