I dag kan vi by deg på fest og glede. For det er jo noe å glede seg over at veger skal få ny asfalt, at Obs åpner nytt stort senter, at politiet får ny operasjonssentral, at flere hundre var på fest sammen med psykisk utviklingshemmede, og kanskje har Storhamar Hockey noen gladnyheter...

* De som skal til Norges største hytteområde kjører dit på en kjerreveg. Hytteboerne klager, men det gjør også de som bruker vegen daglig. Nå foreligger det en plan om hvilke veger som skal få ny asfalt i sommer. På den planen står faktisk vegene opp til Sjusjøen. Vår medarbeider Christian E. Bergheim forteller deg mer om hvilke andre veger som også får ny asfalt.

* Obs - i dag åpner et nytt gigantisk byggvarehus på Rudshøgda. Det vil nok føre til at det blir en beintøff kamp om kundene. Vår medarbeider Christian E. Bergheim er på åpningen, og forteller deg mer om byggsenteret.

* Vi har nå fått et politidistrikt som er større enn hele Danmark. Positivt, eller negativt? Det strides det om. Lensmannen på Lesja, på sin side er bekymret for den lange vegen til arresten i Hamar. - En ruskjører kan jo bli edru før vi kommer fram, mener han. Fra i dag er det en sentralarrest, og det er en operasjonssentral der all aktivitet fra politiets side skjer. Vår medarbeider Trond Svendsen er med på åpningen.

* HA-sporten fortsetter å presentere de lokale fotballspillerne som spiller vi eliteserien. I dag er turen kommet til Sebastian Pedersen. Vår medarbeider Anders Bakkerud Larsen har møtt ham før seriestart.

* Storhamar mister spillere foran neste sesong. I går kveld ble det klart at Erik de La Rose forlater Hamar for å spille for en klubb på et høyere plan. Nå er det vel grunn til å spørre - hvem henter Storhamar inn? Trener mangler de jo også. Våre hockeymedarbeidere Arve H. Blystad og Bendik H. Eriksen skal forsøke å gi deg noen svar.    

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.