HA har fått innsyn i fengslingsprotokollen i Ystads tingsrett, der 46-åringen ble fengslet bak lukkede dører 27. oktober.

Les også: Er dette hammer-mannen?

I denne kommer det fram at det allerede 18. oktober, altså rundt ei uke før mannen ble pågrepet, var utstedt arrestordre med adresse fra Hamar på mannen. Det betyr igjen i sin tid at han har vært mistenkt i saken enda lenger, etter det HA forstår fra ikke så mange dagene etter at HamKams Franck Semou ble brutalt slått ned med en hammer.

AVBILDET MED HAMMER

Bare to dager før han ble pågrepet ble 46-åringen avbildet et annet sted i Europa. Han ble avbildet med en hammer.

Les også: To menn arrestert for angrepet mot Semou

Politiadvokat Magnus Schartum Hansen i Innlandet politidistrikt ønsker ikke å kommentere noe av dette.Politiet ønsker blant annet ikke å svare på om de har tatt beslag i den hammeren mannen er fotografert med, eller om den er mistenkt brukt i overfallet på Semou.

FULGTE TROLIG MED

Med tanke på den alvorlige siktelsen, og ikke minst fordi han er Hells Angels-medlem – en klubb politiet har en særlig interesse for – er det ting som tyder på at politiet har fulgt tett med på 46-åringen de siste dagene før han ble pågrepet.

Politiadvokat Schartum Hansen har tidligere uttalt til HA at flere politifolk fra Hamar og Hedmarken hadde vært på plass i København i flere dager i forbindelse med etterforskingen.

Senest 8. november skal Ystads tingsrett ha fattet en beslutning på om 46-åringen kan utleveres til Norge og framstilles for varetektsfengsling i Hamar.

HAMKAM-FOLK AVHØRT

Politiet snur alle steiner i etterforskingen av hvilket motiv de to danske mennene kan ha hatt for å angripe Franck Semou.

Politiadvokaten ønsker ikke å kommentere hvorvidt noen fra HamKam er avhørt som vitner i saken, men HA vet at det er tilfelle.

SA HAN VILLE KJENNE IGJEN

I intervju med HA om voldsepisoden sa Franck Semou at han var rimelig sikker på at han ville kjenne igjen overfallsmennene om han fikk se dem.

Semou ble avhørt av norsk politi i København dagen etter pågripelsen, men politiet ønsker ikke å svare på om han ble vist bilder av de to mennene under dette avhøret.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00