I dag ble det klart at Martin Blakseth Huse skal fortsette karrieren i den franske nivå 2-klubben Cergy.

- Dette er en klubb som holder til like utenfor Paris, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Blakseth Huse, som har trent godt gjennom hele sommeren.

Les også: Thoresen spiller serieåpningen

- Jeg bestemte meg tidlig for at jeg skulle fortsette å spille, selv om det ikke ble med Storhamar. Nå har jeg trent godt for meg selv, og vært med på Storhamar 2, slik at jeg kunne være klar hvis det skulle by seg en mulighet.

Kontrakten hans strekker seg ut denne sesongen. 

Blakseth Huse reiser til Frankrike allerede klokka 9 onsdag morgen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.