Eiendomsutvikleren synes studenter bør sperre opp øynene når de små boligene legges ut for salg i slutten av august.

– Hvor ellers får du en hybel med eget bad og kjøkken til 850.000 kroner? Dette er en veldig billig inngangsbillett til boligmarkedet for unge kjøpere. Hvis alternativet er å leie en hybel for mellom 5- og 6.000 kroner i måneden, er det ingen tvil om at det vil lønne seg å kjøpe. Det regnestykket er enkelt, mener Brenna.

Han vil ikke være med på at 11,6 kvadratmeter er for lite plass å leve på.

– Beliggenheten er sentral, du har tilgang til en flott takterrasse, og du har alt du trenger. Små hybler har gått unna før, sier Brenna og viser blant annet til «Living in a box»-prosjektet fra Majorstua i Oslo, som ga kvadratmeterpriser på 70-80.000 allerede i 2004.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.