Kollisjonen skjedde ved avkjøringen til Vang Auto klokken 06.48 og ble meldt av politiet ti minutter senere.

Operasjonsleder Sidsel Svarstad ved Innlandet politidistrikt beskriver følgende hendelsesforløp for HA:

- Både bilen og motorsykkelen kjørte i retning Hamar da bilen svingte av for å kjøre inn på Vang Auto. Motorsykkelen, som da prøver å kjøre forbi bilen, kjører inn i siden på bilen. Motorsyklisten så ikke at bilen skulle svinge av. Kollisjonen ser ut til å være motorsyklistens skyld siden han skal stoppe for en hver hindring, men dette får partene finne ut av, sier Svarstad.

Hun sier at mortosyklisten var ved bevissthet og at han først fikk påvist noen kutt i ansiktet:

- Senere fikk vi melding om at det var mulige bruddskader i både armer og bein, men dette er ikke bekreftet, sier Svarstad og legger til:

- Han ser ut til å ha sluppet heldig fra ulykken uansett.

Vang Auto ligger om lag en mil øst for Hamar og på grensa mellom Hamar og Løten på riksveg 25 mellom Hamar og Elverum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.