Episoden skjedde ved 20.10-tiden mandag kveld.

Et vitne på stedet sier til HA at bilen så ut til å ha kommet i retning rådhuset fra gata som kommer opp fra jernbanestasjonen.

Vitnet sier at fronten på personbilen var ganske kraftig ødelagt i sammenstøtet.

Det bekreftes av politiet.

Operasjonsleder Arne Norevik ved Innlandet politistasjon i Hamar understreker overfor HA at det ikke er mistanke om verken rus eller promille.

Norevik sier at det er grunn til å anta at føreren har fått et illebefinnende.

Før bilen endte ferden med fronten inn i Stange rådhus hadde den kjørt på et tre utenfor rådhuset.

En liten stund før det var bilen så vidt borti en annen bil i rundkjøringen på østsiden av Stange sentrum.

Deretter kjørte bilen over en midtrabatt.

- Føreren ble sendt med ambulanse for å få en sjekk. Bilføreren, en middelaldrende mann, kom ikke fysisk til skade i sammenstøtet, sier Norevik.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.