En mannlig sjåfør fikk tirsdag ideen om at han skulle kjøre opp unnarennet på hoppbakken  Ydalir i Elverum.

- Forklaringen hans er at han ville teste firehjulstrekken på bilen sin. Han la seg helt flat da politiet dukket opp, forteller Kjartan Waage, som er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt.

Oppdaget av patrulje

Hoppbakken ligger like ved riksveg 25, og det var en politipatrulje som så hva som var i ferd med å utarte seg i hoppbakken.

- Kom han seg opp unnarennet?

- Nei. Han kom halvveis, og da var det full stopp, sier Waage.

Blir anmeldt

Bakken er en 40-metersbakke og sjåføren, en mann i 20-årene kommer til å bli anmeldt av politiet.

Det er usikkert om bakken ble skadet som følge av kjøringen.

Foruten den eventuelle ødeleggelsen, vil også slik kjøring kunne være direkte farlig ettersom dette er en idrettsanlegg hvor barn, unge og vokse bedriver idrett og ikke nødvendigvis ønsker å støte på en bil i unnarennet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.