Hendelsen skriver seg fra mars i fjor.

Knuffing i baren på utestedet førte til amper stemning mellom flere unge menn.

Den dømte mannen ble sint, rev opp skjorta på offeret og bet vedkommende i skuldra.

Han ble senere gjenkjent på Facebook av offeret, og også identifisert på blant annet at han snakket med en utenlandsk aksent.

Den unge mannen som er dømt for vold nå, er også tidligere domfelt.

Ifølge dommen for både vold og ordensforstyrrelser. Han ble senest bøtelagt for det samme i mai i fjor, altså bare et par måneder etter hendelsen.

Mannen fikk først en bot på 8.000 for bitingen, men nektet å vedta. Dermed havnet saken i retten, der han også nektet straffskyld. Men ble dømt. Dersom han ikke betaler, blir straffen omgjort til fengsel i 20 dager.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.