Politikerne i Stange støtter Smiso med 120.174 kroner, men krever at styresammensetningen vurderes.

Frps Jan Olav Nybruket kom med forslaget som fikk flertall i formannskapet i Stange:

– Selskapets vedtekter gjennomgås og styresammensetningen vurderes. Resultatene av gjennomgangen av vedtektene må derfor innebære at det velges representanter med bred forankring i kommunestyrene, heter det fra formannskapet i Stange.

Den ekstraordinære støtten til Smiso forutsetter at staten og øvrige bidragskommuner opprettholder sine økonomiske bidrag til Støttesenteret for incestofre og seksuelt misbrukte.

Stange kommune legger ellers til grunn at Smiso evaluerer virksomheten og lærer av dette. Kommunen vil gjerne ha en begrunnelse for hvorfor de tiltak som iverksettes vil løse problemene.

HA avslørte nylig misbruk av offentlige midler og lederkonflikter som har preget Smiso de siste årene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.