Mattilsynet har mottatt en bekymringsmelding vedrørende kaninen som de holder på avdeling 2 på Parkgården omsorgssenter.

Avdelingsleder på avdeling 2 ble oppringt av Mattilsynet 17. juli, og har deretter sjekket forholdene grundig.

I en e-post til Mattilsynet skriver hun at personalet på avdelingen er godt kjent med kaninens daglige rutiner. De er nedskrevet i en perm, og personalet signerer for mat, drikke og renhold av bur. Kaninen har et stort bur inne, og et toetasjes hus ute i hagen. Huset er plassert i skyggen slik at kaninen blir skånet for sol. Personalet vurderer fra dag til dag om kaninen skal ut på grunn av varmen.

Basert på tilbakemeldingen fra Parkgården konkluderer seniorrådgiver Britt Weium i Mattilsynet med at kaninen er godt ivaretatt. Mattilsynet lukker dermed meldingen og avslutter saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.