Politiet opplyser at brannen startet på et gjesterom ved 01-tiden.

Beboeren i huset skal ha klart å komme seg ut i god behold.

Etter kort tid ble brannen slokket og huset luftet ut. Skadeomfanget ble dermed langt mindre enn hva man fryktet i starten.

Ifølge politiet skal huset være mer eller mindre beboelig etter at man har fått luftet skikkelig.

Enda en brann

Senere på natten, ved 04-tiden, brøt det ut brann i et drivhus på en privatadresse på Arneberg i Åsnes.

Utover materielle ødeleggelser i og rundt drivhuset, oppsto det verken skader på personer eller andre bygninger.

Brannen ble slukket.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.