I et såkalt tilrettelagt avhør på barnehuset ble de to søsknene, som begge er under 10 år gamle, avhørt torsdag.

Politiet bruker folk med spesiell kunnskap om å avhøre barn til slike oppdrag.

HER kan du lese torsdagens HA-sak om blottingen.

– Barna bekrefter hendelsen, opplyser politiadvokat Frode Aabak til HA torsdag ettermiddag.

– Opplysningene deres for øvrig bekrefter vår mistanke mot ham, sier politiadvokaten, og sikter altså til 20-åringen fra Hedmarken som sitter varetektsfengslet siktet for forsøk på seksuell handling mot barn under 16 år.

Politiet skal nå gå grundig gjennom avhørene av barna som en del av den etterforskingen som pågår.

20-åringen nekter all skyld for blottingen i lekeparken mandag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.