I Lismarken onsdag kveld og Kvemyra torsdag kveld ble det henholdsvis 347 og 349 poeng. Det holdt til klar ledelse etter to stevner. Ringsakertreffen (RT) består imidlertid av tre stevner (Lismarken, Brumunddal og Åsheim) og det er den med høyest poengsum etter tre stevner som stikker av med seieren. I fjor var det Kim Aannestad Lund fra Jondalen som tok seieren i RT med 1037 poeng (345 i gj.snitt) og han er påmeldt også i år, og skyter siste stevnet søndag ettermiddag i Lismarken.

Skarp konkurranse

Det er også flere andre skyttere, både lokale, og andre som kan blande seg inn i tetbildet. Blant våre lokale har vi både Sindre Nordvik (tidligere Brumunddal) og Dag Lien fra Løiten som har skutt godt i det siste. Vi må heller ikke glemme Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord, som ofte er med i tetstriden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.