Det er Montages som melder dette fredag.

De har igjen hentet opplysningene fra flere internasjonale medier. Blant annet fra en artikkel i The Hollywood Reporter.

I det amerikanske filmmagasintet blir Baasmo presentert som "Kon Tiki-skuespilleren" og filmen blir karakterisert som en kjærlighetsfilm med en tvist.

Lea Seydoux, som blant annet har spilt i James Bond-film og Anders Baasmo Christiansen spiller et gift par basert på boka av sammen navn som er skrevet av ungareren  Milan Fust.

Historien er en variant av legenden om "Den flygende hollender" og er satt til rundt 1920 hvor Baasmos figur Kaptein Jacop Storr vedder på at han skal gifte seg med den første kvinnen om kommer inn på en café.

Filmen skal regisseres av Maren Ade og filminnspillingen starter neste år i byer som Paris, Hamburg og Budapest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.