Grunnlaget for å begjære saken utsatt, var ifølge forsvarer Thomas Randby, at de ikke hadde fått tilgang til alle dokumentene i saken. Blant annet hevdet de at de ikke hadde fått lydopptak av alle avhør de mente var nødvendig.

Mandag forklarte tiltaltes ekskone seg, og forsvarerne forklarte at av avhørene de manglet lydopptak av, var et avhør av henne. Dette avhøret skal ha vært på fem minutter.

I tillegg argumenterte Randby for at flere dokumenter hadde kommet sent. Etter at ankesaken var i gang.

– Vi føler ikke vi kan gjennomføre et reelt forsvar, sa Randby,

Retten kom fram til at begjæringen skulle avvises, og saken fortsatte som planlagt. Dommeren ga allikevel aktoratet klare føringer for at de må rydde opp og levere saksdokumentene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.