Festen fant sted i et privathjem i Brumunddal. Politiet meldte like før klokken 01.00 natt til søndag at de hadde avsluttet en fest som hadde fått ubudne gjester på besøk.

I alt var det snakk om 40 til 50 ungdommer i alderen 16 til 18 år som var til stede på festen. Operasjonsleder Kjartan Våge i Innlandet politidistrikt opplyser til HA at patruljen hadde fått tips om at det foregikk en fest på stedet. Deretter ble politiet kontaktet for å få hjelp til å få kontroll over situasjonen.

Også i Hamar har det vært uro natt til lørdag.

I området Storhamar kom det naboklager på høy musikk fra en bolig i området, hvor det var en ungdomsfest. Politiet rykket ut og påla festdeltakerne å skru ned musikken betraktelig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.