Jacuzzi er et boblebad.

Politiet fikk melding om festbråket ved 02-tiden, reiste til stedet og avsluttet festen.

Videre har det vært en del hendelser på politifronten i Innlandet natt til lørdag:

– På E6 ved Lillehammer klokken 01.43 ble det meldt om en bil som hadde kjørt av vegen og havnet på taket. En person ble sjekket av helsepersonell etter hendelsen. Føreren av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. E6en var stengt i en periode i forbindelse med hendelsen.

– På Kongsvinger klokken 02.50 fikk politiet melding om en mann som hadde gått til angrep på en kvinne. Mannen hadde bitt kvinnen i armen. Hun ble kjørt sykehus for en sjekk, og mannen innsatt i politiets arrest.

– Ved 4-tiden melder politiet om en forkommen utenlandsk skigåer på Filefjell som hadde blitt tatt vare på av en brøytebilsjåfør. Det var snøstorm i området. Politiet ga skiløperen skyss til Fagernes for overnatting.

– Klokken 5.16 melder politiet om en knust inngangsdør til forretningen Mekonomen. Det viste seg at det hadde vært innbrudd på stedet.

– Klokken 05.40 ble en beruset mann i 40-årene innsatt i politiarresten på Gjøvik etter at han hadde knust en rute i et bolighus og gått inn. Beboeren i huset oppdaget mannen inne i sin egen stue.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.