Dagen i dag er også refleksdagen, så alle de 306 kjøretøyene som ble stoppet i kontrollen fikk hver sin refleks utdelt av de uniformerte kontrollørene.

En av de kontrollerte fikk bruk for refleksen med en gang, ettersom kjøretøyet til vedkommende ble avskiltet på stedet grunnet manglende EU-godkjenning.

- Alle bør ha refleks tilgjengelig på denne årstiden, selv når man kjører bil, heter det fra Statens Vegvesen.

overlast og feil last

Både førere og kjøretøy måtte finne seg i å komme i søkelyset, og det ble gitt åtte skriftlige pålegg om utbedring av feil. Dette gjaldt blant annet feil på lys, ikke godkjent senkesett og utrygg kobling av tilhenger.

Fire personer ble ilagt et gebyr fordi de ikke hadde medbrakt førerkort.

En varebil ble beordret til å laste av, etter at kontrollørene fant ut av kjøretøyet var overlastet. En henger måtte stå igjen, etter at det ble avdekket at den både var feil lastet og hadde manglende merking, i tillegg til at lasten dekket lysene.

Politiet hadde også tre reaksjoner på diverse forhold.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.