Det er bedriften selv som meldte om ulykken sent onsdag kveld: "En operatør ved bedriften fikk beinet i klem under arbeid i inntaket på saga onsdag kveld. Det resulterte i et åpent beinbrudd."

Direktør Anders Grønli i Moelven Østerdalsbruket uttaltei en pressemelding at han er svært lei seg på vegne av den skadde og hans familie.

- Operatøren mottok førstehjelp av kolleger som var i nærheten og ambulanse kom raskt til skadestedet. Vedkommende er transportert til sykehus for behandling, sa Grønli.

Han sa også at det var for tidlig å si noe om hva som kan ha forårsaket ulykken.

- Ulykken er rapportert til Arbeidstilsynet og politiet har igangsatt undersøkelser, uttalte direktør Anders Grønli i pressemeldingen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.