Det var klokken 08.25 politiet fikk melding om ulykken som skjedde i Hamar sentrum.

Det var i forbindelse med restaureringen av den nye gastropuben Heim i Hamars gågate arbeidsulykken skjedde.

Da HA var på plass utenfor puben som er planlagt å åpne om noen uker, var det synlige spor etter ulykken med knust rute og blod på bakken.

Eirik Rex-Jakobsen, som er daglig leder i Heim Hamar, forteller til HA at det etter forholdene gikk bra med arbeideren som var innblandet i ulykken.

-          Han kuttet seg i ansiktet, men fikk heldigvis ikke skader i øynene, sier Rex-Jacobsen.

Arbeideren ble hentet med ambulanse og fraktet til Hamar sykehus.

Det var i forbindelse med demontering av et av de gamle vinduene som skal erstattes med nye at ulykken skjedde. Glasset sprakk rett og slett opp da det ble demontert.

Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet om saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.