Aps medlemmer i transport- og kommunikasjonskomiteen påpeker i en merknad at det er viktig å komme i gang med utbyggingen av parsellen Kleverud–Sørli, inkludert ny veg til nye Tangen stasjon allerede på nyåret. Stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen har vært med og arbeide fram merknaden. Hun sier at å få fart på intercityutbyggingen har høy prioritet for Ap.

– For oss fra Innlandet er dette det aller viktigste prosjektet. Budsjettet er skuffende nytt i så måte. Når vi ser at veg til Tangen stasjon ikke nevnes, er dette også et sterkt signal om at regjeringen ikke har noen planer om å komme raskt nok i gang med videre utbygging av dobbeltsporet, sier Trettebergstuen. Røhne sier det er opp til V, KrF og Sp å sørge for at man får begynt på Tangen. Frp regner Røhne ikke med noe støtte fra dessverre, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.