Avtroppende direktør Lang-Ree har hatt flere år med krevende kostnadskutt bak seg. Før fredagens styremøte oppsummerer han situasjonen på følgende vis:

– Til tross for helhetlig positiv utvikling i august og september, er situasjonen for de somatiske divisjonene bekymringsfull. Dette utfordrer årsprognosen.

Lang-Ree har helt sikkert et ønske om å avslutte jobben med å oppnå målet om 50 millioner i overskudd. Et mindre overskudd vil gi etterfølgeren utfordringer med å skaffe penger til viktige investeringer i året som kommer.

Tilsettelsen av ny direktør står oppført som siste punkt på fredagens program. Tilsettelsen vil bli gjennomført bak lukkede dører.

– Å være administrerende direktør ved Sykehuset Innlandet er en av de mest krevende lederstillingene vi har i regionen. Jeg er svært opptatt av at vi skal få den absolutt beste kandidaten til jobben, sier styreleder Anne Enger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.