To kompiser, to sykler og en sykkelvogn. 1. juni startet Gaute Lillebo og Trond Lillebo på en reise de har planlagt og drømt om i nærmere ti år: Å sykle fra Nordkapp til Lindesnes. Fredag, rundt klokken 15.00 ankom hobbysyklistene siste stoppested Lindesnes. 

- Nå har vi det fint. Det er sol, men det blåser. Gaute og jeg har skilt lag, men nå skal jeg bare slappe av med kona og to barn som møtte meg her, sier Trond Lillebo, som til vanlig jobber som fotograf i Hamar Arbeiderblad. 

LES OGSÅ: To blad med Lillebo fra Nordkapp til Lindesnes

- Ble enklere og enklere

Etter den værharde turen legger Lillebo-fetterne bak seg 33 dager på sykkelsetet og en distanse på 2800 kilometer.

Tre dager av turen har gått til å hvile. Resten av dagene har de brukt på å komme seg nærmere målet. 

- Utfordringen har vært utholdenhet. Vi har vært veldig disiplinerte. Stått opp sju hver morgen, og vært på sykkelsetet klokka 8 - hver eneste dag! 

- Hvordan føles kroppen nå?

Den er overraskende bra. Det har blitt enklere og enklere. Vi har syklet oss til god fysisk form, sier Lillebo. 

Selv om de begge er i god behold, måtte sykkelvognen forlates i Troms. Dag for dag har de syklet til nye campingplasser. Der har de ladet opp til neste etappe som har vært mellom åtte og ti mil. 

- Dette er for vår del noe vi gjør en gang i livet. Men det har vært en fantastisk opplevelse, sier Lillebo som tar turen mot hjemtraktene på lørdag. Da i bil...


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.