Dette skriver Ankerskogen svømmehall Hamar KF i en pressemelding tirsdag formiddag.

Der står det videre slik:

"Selv om besøkstallene i 2018 var svake, er økningen gledelig med tanke på øvrige år. Mai 2019 er bedre enn både 2016/17 og 18. I de fem første månedene i 2019 har Ankerskogen hatt 135.761 besøkt, noe som er en økning på 4,16 prosent i forhold til i fjor."

Styreleder Jens Gunnar Bergaust (65) sier det slik til HA:

- Det er viktig for oss å se at vi klarer å ta tilbake gjestene etter en svak 2018. En ekstrem varm sommer påførte oss stor nedgang i besøket i 2018. Målrettet markedsføring og produktutvikling har vært med på å styrke Ankerskogens posisjon i markedet. Økning i antall treningskontrakter i både treningssal og basseng er gledelig å registrere, sier Bergaust.

I pressemeldingen minner Anker'n om at velværeavdelingen stenges for rehabilitering i juni.
Her er HAs artikkel om stengingen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.