Han erkjente å ha påført Semou skade, men ikke betydelig kroppskade som han er dømt for, sier forsvarer Ole Petter Drevland til NRK Hedmark og Oppland.

Et dansk Hells Angels-medlem og en annen dansk mann er dømt til fengsel i henholdsvis tre og et halvt og tre år for det brutale overfallet på HamKams Franck Semou i fjor høst.

Hedmarken tingrett fant begge mennene skyldig i overfallet på HamKam-spilleren.

Til tross for at den ene av dem, en 25-åring, tok på seg skylden i retten sa han at han hadde slått ned Semou mens dansken var på besøk hos Hells Angels MC Hamar på Bergshøgda.

TROR IKKE PÅ HELLS ANGELS-VITNER

To medlemmer av klubben sa i retten at dansken hadde vært på besøk hos dem den kvelden.

Det tror ikke Hedmarken tingrett noe på.

"Det er helt klare og entydige bevis på at de to medlemmene fra Hells Angels sine forklaringer ikke kan være riktige" skriver en svært tydlig tingrett i dommen.

KUNNE VÆRT DØDELIG

"Det er ingen tvil om at de tiltalte, to voksne menn, har vært klar over at slag med hammer med slik kraft som er benyttet her, kunne medført død eller forstyrret hjernefunksjon" skriver tingretten, som ikke er i til om at det danske Hells Angels-medlemmet og 25-åringen (som er tilknyttet en dansk klubb som supporter Hells Angels) reiste til Hamar ene og alene for å slå ned fotballspilleren med hammer.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00