Gåsbu viste fram drømmefohold i helga. Masse snø, noen få kuldegrader og sol. Arrangørene kunne ikke bedt om bedre forhold. Det var flere fra Hamar Trekkhundklubb som gjorde sine saker bra.

Talentet André Boysen Hillestad, Holmenkollen SK, (15) som i høst ble verdensmester på barmark, viste at formen er intakt, selv om underlaget nå er snø. I klasse 15-18 år fire spann tok han en klar seier lørdag, 33 sekunder foran andreplassen. Boysen Hillestad var også best søndag. Det er resultatene sammenlagt etter to dager som gjelder, og seiersdifferansen ble til slutt 48 sekunder foran andremann. Elise Kjønhaug Knutsen, ble nummer seks i samme klasse.

Beatrice Maria Gatti Semmingsen, vant klasse senior klasse A fire spann, sju sekunder før andremann. Etter søndagens løp måtte hun til slutt se seg slått med fire sekunder sammenlagt, og dermed en andreplass for Semmingsen.

Frode Haugan ble nummer seks i klasse MD12 klasse A.

Svein Erik Teslo vant klasse senior klasse A åtte spann, foran Gro Teslo. 

Andrine Bordvik Alhaug endte på andreplass i klasse SP4 senior RNB1, mens Gitte Bordvik Alhaug endte på samme plass i klasse SP6 senior RNB1.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.