Hedmark SV holdt sitt nominasjonsmøte på Rosenlund park i Løten lørdag. Foruten de to på toppen, ble Hilde Mari Bjørke fra Løten valgt på tredjeplass, mens Sigurd Arnekleiv Bækkelund kom på fjerdeplass.

Hele listen ble enstemmig vedtatt. 

- Verken løsningene eller ambisjonsnivået til regjeringen står i stil med de utfordringene vi står ovenfor. Høyre og FrPs politikk forsterker ulikheten.Utviklingen rammer de med minst hardest, men skader også fellesskapet. Det haster med å snu utviklingen om vi vil holde fast ved et samfunn preget av tillit og samhold, sier Andersen i en pressemelding. 

Andreplass Salbu forteller at han er klar foran neste års valg. 

- Jeg er klar for kamp. Forskjellene øker og stadig mer blir sentralisert, arbeidet for en mer rettferdig fordeling av godene i vårt samfunn er avgjørende viktig. sa Salbu under nominasjonsmøtet.    

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.