Hun hadde samme jobben under ungdoms-OL for to år siden. Det gikk så bra at Amalie ble spurt om hun kunne gjøre jobben under verdensmesterskapet på skøyter denne helga. Det var hennes lærer fra Hamar katedralskole som tipset om Amalie som en potensiell arena-produsent foran ungdoms-OL. Nå går Amalie på Danvik folkehøgskole i Drammen, hvor hun går linja for TV-produksjon.

I helga styrer hun en reporter på indre bane, speakertjenesten, tre personer med kamera og en på regi, og hun må også ha kontroll på seremoniene.

– Den store forskjellen nå er at jeg også må forholde meg til NRK, og det er jo et helt annet publikum. Under ungdoms-OL var det jo mest barn, sier Amalie.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.