- Tømmerstock har gleden av å kunne presentere de tyske 80-talls heltene - Alphaville.

Det melder festivalen på sin facebook-side fredag formiddag.

Bandet skal stå på hovedscenen fredag 14. juni.

Den tyske rock- og synthpopgruppa er viden kjent for hits som "Big in Japan", "Sounds Like a Melody" og "Forever Young". Bandet lager imidlertid fortsatt musikk, og slapp sist ut albumet "Strange Attractor" i 2017.

Alphaville lever stadig godt på 80-tallsnostalgien, og har de siste årene turnert Europa rundt. Forrige Norgesturné var i 2016.

Sist bandet var i Innlands-traktene var da de spilte under Gylne Tider på Gjøvik i 2007. Det er for øvrig kun vokalist Marian Gold som er igjen av de tre opprinnelige medlemmene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.