Selskapet hadde følgende formål:

"Produksjon og salg av ved, gravemaskinkjøring, transport av masse og snøbrøyting."

Stian Saxrud Pedersen (32) er registrert som både eier, daglig leder og styreleder.

Ifølge Brønnøysundregistrene har firmaet stort sett hatt rundt en håndfull ansatte.

I 2013 var det driftsinntekter på 2,3 millioner kroner og marginer på nesten ti prosent. Det anses som bra i de fleste bransjer.

Året etter hadde driftsinntektene økt til tre millioner kroner. Da var det underskudd på cirka 280.000 kroner på både driften og resultat før skatt.

I fjor var det driftsinntekter på 2,6 millioner kroner. Driftsunderskudd og resultat før skatt hadde økt til om lag 300.000 kroner.

Egenkapital var på minus 494.000 kroner.

Firmaets eier begjærte selv oppbud denne uken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.