Det politiet beskriver som en "aggressiv kvinne", ble 02.35 natt til lørdag pågrepet i Hamar sentrum. Kvinnen skal ha slått rundt seg, og hun ble kjørt til arresten.

- Kvinnen er født i 1994. Hun var aggressiv i byen, og hun klarte å overbevise oss om at hun burde bli med inn. Nå sitter hun i arresten, sier operasjonsleder Arne Nordevik lørdag morgen.

Han forteller om en natt uten de helt store hendelsene.

- Det har vært litt rundt omkring, men ingen store ting. Vi har totalt fire personer som sitter i arresten for ordensforstyrrelser, oppsummerer han.

Ordenen ble forstyrret også i de andre Mjøs-byene. På Gjøvik måtte politiet bortvise to personer som hadde havnet i slåsskamp, og klokka 02.40 på Lillehammer ble én person sendt til legevakt etter et slagsmål inne på et utested. Også ved 00.30-tiden måtte politiet på Lillehammer avbryte et slagsmål, dette ved Strandtorget.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.