Er du flink til å sikre lasten, og ikke laste for mye, når du kjører last med bilen eller på henger? En bilfører i Hunndalen i går kveld, kan ikke svare ja på det spørsmålet.

Vedkommende kjørte en liten elbil, og hadde i følge politiets logg, både for mye og for lang last på taket. Politiet oppretter sak, og både elbilen og den uforsvarlige lasten ble fjernet av en bilberger.

På Lillehammer ble en person i 18-tiden pågrepet fordi vedkommende tok en bilnøkkel fra en annen person på et utested. Det viste det seg at den pågrepne var i besittelse av flere nøkler som det var vanskelig å gjøre rede for, og vedkommende ble kjørt til arresten.

SPARKET POLITIMANN

Ved 21-tiden rykket politiet ut til et privat arrangement i Kallerudhallen på Gjøvik. En person oppførte seg utagerende, og roet seg ikke da politiet kom. Personen satte seg til motverge, og sparket en politimann i ansiktet.

Senere på kvelden ble tre menn i henholdsvis 20-årene, 30-årene og 50-årene i tur og orden bortvist fra Gjøvik sentrum grunnet ordensforstyrrelser.

Den samme skjebnen fikk en mann i 30-årene i Elverum, like etter klokken 01.00. En beruset kvinne i 20-årene i samme by, ble brakt inn til arresten grunnet ordensforstyrrelse.

SLÅTT NED I OS

Det er en stund siden den første isen la seg på bilrutene for i år, og kjører du uten å skrape ordentlig, kan det være trafikkfarlig. I går kveld ble en bil stoppet ved Stangebrua i Hamar på grunn av for mye is på frontruten. Føreren fikk et forenklet forelegg av politiet.

Senere måtte politiet håndtere en beruset og aggressiv dame i Hamar sentrum. Hun gikk midt i vegen, ble plukket opp, og kjørt hjem der hun ble ivaretatt. 

Oppe i Os i Østerdalen ble en mann slått ned utenfor en kafe. Han ble sjekket av helsepersonell, og kom fra episoden uten store skader. Forholdet vil bli anmeldt.

SLAGSMÅL i KONGSVINGER

Også i Kongsvinger gikk det hardt for seg, og politiet måtte i 02.30-tiden rykke ut til et slagsmål i sentrum. Det skal ha vært mange involverte, men tumultene hadde roet seg da politiet ankom åstedet.

Omtrent samtidig på Fagernes, måtte politiet bistå en taxisjåfør, som opplevde to kranglete passasjerer som ikke ville betale for seg.

Nærmere morgentimene besøkte politiet en fest i Brumunddal, og sa at nok var nok. Det hadde kommet klager på at festdeltakerne laget mye støy.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.