Onsdag var det tilløp til kaos flere steder på Hedmarken, etter at regnet frøs på bakken og skapte speilblanke gater. Flere biler kjørte i grøfta, men det er ikke meldt om noen personskader. - Veimyndighetene har alle sine mannskaper ute. Kjør etter forholdene, skriver politiet i Innlandet på Twitter. 

Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Martin Granerød, forteller til NTB at det er ventet mildere temperaturer og nedbør i store deler av landet de kommende romjulsdagene.

I områdene rundt Oslo er det sendt ut gult farevarsel på grunn av vanskelige kjøreforhold, og folk som ferdes i trafikken må å være oppmerksom på lokalt underkjølt regn og glatte veier. Granerød ber derfor folk som skal ferdes i trafikken om å kjøre forsiktig.

– Værsituasjonen vil være forholdsvis lik de kommende dagene, sier han til NTB. 

Vegtrafikksentralen Øst skriver onsdag kveld på Twitter at de vanskelige kjøreforholdene vil vedvare.

- Meteorologene varsler at det kan komme regn i Østlandsområdet også torsdag formiddag - og midt på dagen. Det kan bety nok en dag med stedvis glatte veger og vanskelige kjøreforhold. Kjør forsiktig! er budskapet derfra.

Ifølge Granerød er det for tidlig å si noe detaljert om det kommende nyttårsværet, men tendensen er at det skal bli mildere i dagene rundt nyttårsaften før det er ventet å bli noe kaldere i januar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.