Etter flere småulykker advarer politiet nå mot det glatte føret på Øst- og Sørlandet.

– Det burde ikke overraske noen når det snør, og folk må ta det i betraktning når de kjører bil. Det har vært flere trafikkuhell i Østfold, men ingen store uhell, sier Villy Meier, operasjonsleder i Øst politidistrikt, til Aftenposten.

Flere biler har sklidd og snurret, en buss har havnet i grøfta og flere tunge kjøretøy kommer ikke opp bakker.

På Sørlandet har det vært flere ulykker. Fem personer ble fraktet til sykehuset etter en kollisjon på E18 ved Stoa lørdag formiddag. Et par timer senere ble to personer kjørt til sykehus for en sjekk etter en utforkjøring på E18 i Arendal. Ingen skal være alvorlig skadd.

Politiet i Follo melder at det er svært glatt på E6 ved Årungen, der en bil lørdag ettermiddag skled og traff en buss. I 18-tiden er det meldt om lange køer på strekningen.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.